Sångsolist

Pernilla Ingvarsdotter

SOPRAN

Sopransolist oratorium och RomansAfton

 

Pernilla är konsertsångerska och sopransolist i grunden och sjunger då i hela Sverige. Vid sidan av detta anlitas hon ofta även till privata tillställningar eller "hemkonserter".

Bokningsförfrågan om solistmedverkan gör du enkelt här på sidan.

Vid sidan av turnéer och orkestersolistuppdrag vill Pernilla gärna sprida tröst och ljus med sin sång.

Hon har alla sorters musikstilar på sin repertoar och bestämmer i samråd med anhöriga passande stycken för varje tillfälle.

Gör en förfrågan här på sidan eller ring. Pernilla jobbar utifrån Kalmar, Småland och Stockholm men tar även jobb i övriga Sverige i mån av tid.

 

Solist vid bröllop

Vill du göra ditt bröllop till något alldeles extra har du möjlighet att välja såväl klassisk som populärmusik då du anlitar Pernilla Ingvarsdotter som solist. Med genuin stilkänsla framför hon allt från visa och popballad till barock, kyrko eller operaaria.

 

Trumpet, Trombon och baryton

Pernilla jobbar ofta tillsammans med Tor Borgén. Tor är trombonist i grunden men spelar även trumpet och har en utmärkt sångstämma. Detta samarbete ger även möjlighet att erhålla paketpris på fanfarer och kärleksduetter. Bara fantasin sätter gränser.

Harpa och sång

 

Tillsammans med harpisten Gloria Joyce Burt kan du sätta guldkant på din fest eller högtid. Vi kan erbjuda ett varierat program med såväl klassisk som populärmusik som vi arrangerar just för ert tillfälle. Det fina är att inget annat instrument behövs utan vi har möjlighet att ge konserten just där ni vill.

Bokning och kontakt:

Namn:

Din emailadress:


Ditt telefonnummer:

Meddelande: